A Free Template From Joomlashack

Seneste opdatering

Lørdag 19 Januar 2019

Annoncer

Banner
Banner
Forside Aktiviteter Energi Nord

ForeningsEl er Energi Nords måde at yde sponsorstøtte til vores klub/forening. Det kræver en lille indsats fra din side - en indsats, der har stor økonomisk betydning for os. Det betyder derfor noget for SKO, at du bruger 2 minutter på at tage stilling til, hvilket elprodukt du køber.

Fakta om ForeningsEl:

• Energi Nord sponsorerer 2 øre pr. kWh strøm, du bruger, til vores forening.
• Det er realistisk, at 100 husstande, der støtter vores forening, giver 8.000-10.000 kr. til vores klubkasse om året. Og vi ved, at Energi Nord samarbejder med foreninger, der allerede får langt større beløb udbetalt - hjælp os med at komme blandt dem.
• ForeningsEl er ikke dyrere end andre traditionelle elprodukter, så du får ikke en dyrere elregning, når du køber din strøm som ForeningsEl hos Energi Nord. Du kan altid følge prisudviklingen på Energi Nords hjemmeside.
• Du behøver ikke at være medlem af SKO, for at støtte os via køb af ForeningsEl - alle kan være med.
• Det tager kun 2 minutter at gøre en forskel for din klub, når du bestiller ForeningsEl her… http://www.energinord.dk/foreningsel.aspx?kundeNummer=508132

Vær med på holdet og gør en forskel for din forening, dig selv eller dit barns hverdag. Tilmeld dig allerede i dag! http://www.energinord.dk/foreningsel.aspx?kundeNummer=508132

 

 

Senest opdateret den Tirsdag, 28 Oktober 2014 10:45
 
 
Free Joomla Templates: by JoomlaShack