A Free Template From Joomlashack

Seneste opdatering

Lørdag 19 Januar 2019

Annoncer

Banner
Banner
Forside Rideklubben Faciliteter

FACILITETER

SKO råder over nogle faciliteter som ingen andre i området. Vi har meget store folde, både til privatheste og til vores elevheste. Der er også god mulighed for at få hestene på en sygefold, hvis den skulle være uheldig at komme til skade.

Klubben har 2 nyere, flotte ridehaller med automatisk vandingsanlæg. Den ene er 20x60 meter med spejle og ny fiberbund. Den anden er 20x40 meter med handicapvenligt toilet, her arbejder vi på at få spejle til. De to haller er forbundet med en varmestue.

          
Stor 20x60 hal                                                    Lille 20x40 hal 

SKO har en flot udendørs græs springbane, som bliver benyttet flittigt i og udenfor springtimerne. Desuden har vi 2 udendørs dressurbaner med lys. Rytterstue med cafeteria samt badefaciliteter

   
Udendørs springbane                                                  


 Udendørs 20x60 dressurbane


Udendørs 20x40 bane til elevskole og longering


Udendørs græs springbane

Den store privatstald er også værd at nævne. Der er i det gamle ridehus bygget store lyse bokse, Det betyder at der er højt til loftet, masser af luft og lys. I stalden er der vandspiltov, aflåste sadelrum mv.

Der er gode muligheder for en hyggelig tur ud i terrænet. Der er for nylig lavet en ridesti lige op ad rideskolen så du på din tur er ugeneret af biler og anden trafik.

Klubben lejer sine faciliteter ud til avlsforreninger, sportsklubber, institutioner mv.

Senest opdateret den Mandag, 28 Januar 2013 12:00
 
 
Joomla Tutorial: by JoomlaShack.com