Eleverne på Aalborg Sportshøjskolen har sine heste opstaldet hos os, hvor rideundervisningen også foregår.

Sporthøjskolens heste står opstaldet sammen med klubbens egne opstaldere, som gør at i bliver integreret sammen med klubmedlemmerne. Der kan vælges at anvende halmpiller eller halm som underlag for din hest i boksen. I sommerhalvåret gives der 1,5 poser halmpiller om ugen, og om vinteres gives der 2 poser. Der findes store græsfolde, hvor din hesten enten kan stå alene eller sammen med andre heste.

Hestene fodres tre gange daglig både med wrap og foder. Du kan medbringe eget foder, eller vælge at fodre med rideskolens foder. Der er tre forskellige fodertyper fra Equsana at vælge mellem, Horsemix, Active Fiber eller Full Fiber.

I hverdagerne sørger personalet for den daglige drift af stalden, som fodring og ud- og indlukning. Der er mulighed for at købe udmudning og andre tilvalgsmuligheder som skifte af dækken, klokker og gamascher. I weekender og ferier, hvor personalet holder fri, står opstalderne selv for ud- og indlukning samt fodervager. Man har typisk en fodervagt (morgen og aften) i løbet af et halvt år.

Udover at være elev på Aalborg Sportshøjskole, vil du som opstalder hos os være en del af en aktiv rideklub der arrangerer stævner på C- og D-plan. Vi har et dejligt miljø hvor der arrangeres fælles arrangementer som grillfest, julehygge og arbejdsdage. Vi ser frem til at lære dig at kende. Klubbens priser kan findes her (Vær opmærksom på, at som SPH rytter skal der oveni boksleje lægges 300,- for ind/udluk som ikke kan fravælges). Opstaldning tilmeldes her.

Der er tilknyttet dyrlæger, beslagssmede og tandlæger der kommer jævnlig.

Beslagssmed Casper Jensen - http://beslagsmed-casperjensen.dk/DK.aspx
Nerich's Beslagssmedie
Aalborg Hestepraksis - 
http://www.aalborghestepraksis.dk/
Engelsk tandlæge - http://chris-warren.co.uk/.

Faciliteter