Vores heste


Lady

20 år

Lady er en af vores super-ponyer! Hun er en 3'er pony på 105 cm og 20 år gammel. Lady er en energisk og springglad pony. Hun er en god læremester og giver altid en god tur!

Fjolle Mille

Fjordhest 15 år

Mille er en af vores ynglings ponyer og er meget populær. Hun er god til både de uerfarne og de helt nye. Mille er en sød pony på 140 og er 15 år gammel, der tidligere i hendes liv har gået klasser op til LA** (90) og giver altid et godt spring med på vejen.

Sofie

Dansk Sportspony 17 år

Sofie er en sød 3'er pony på 121 og er 17 år gammel. Sofie er en god læremester og en perfekt "første gangspony". Hun er god til nybegynderen og de mere øvede. Sofie kan dressurøvelser på LB-niveau og er glad for at springe.

Victoria

21 år

Victoria er en sød og stor pony på 148 og er 21 år gammel. Hun er en erfaren dame og kan øvelser op til LA, samt har hun et godt øje for spring. Hun er den perfekte hest, hvis man gerne vil udvikle sig på lidt højere plan og Victoria er god til at lære fra sig.

Robin

Fjordhest 17 år

Robin er en god og stor dreng på 145 cm og er 17 år gammel. Han er god til dem der skal lærer og ride, og dem som gerne vil udvikle sig indenfor ridning.

Karla

9 år

Karla er en af vores ynglings heste på Klarup, og er ligeså god som hun er stor. Karla er 9 år gammel og 155 cm. Karla er en rolig og fornuftig hest.

Brownie

11 år

Brownie er en sød vallak på 11 år & 138 cm. Han er god til både de store og små børn.

Dusty Boy

Blanding 12 år

Dusty Boy er en 12 årig vallak på 147. Dusty er en dejlig pony, som er god til alle niveauer og størrelser. Han er vores absolut favorit pony og giver altid et smil på læben!

Louise

Fjordhest 5 år

Louise er en sød fjordhest på 5 år og 140 cm.