Undervisning

Klubben tilbyder undervisning i vores elevskole på klubbens egne heste og privatundervisning til vores opstaldere og medlemmer.
Hvis du ønsker at læse om undervisning i vores elevskole tryk her.

For opstaldere og medlemmer tilbydes der undervisning ved berider Søren Wind i dressur og Christian Tang i spring og dressur.


Christian underviser fast hver torsdag, hvor der er mulighed for undervisning i dressur og spring, samt gymnastik/bomhold, som er i hold af 2 eller 3 ryttere. Undervisningen vare 30 min pr. hold, spring og dressur kan enten være som enetime eller dele time (to ryttere pr. hold).

Tilmelding til undervisning foregår via hjemmesiden her betaling for undervisning vil automatisk trækkes til d.1 i den efterfølgende måned. Det er vigtigt at kontakte bestyrelsen på mail bestyrelsen@s-k-o.dk inden tilmelding for at sikre der er plads i undervisningsplanen.

Søren underviser tirsdag, hvor der er mulighed for undervisning i dressur enten som enetime eller deletime (to ryttere pr. hold), undervisningen vare 30 min pr. hold. Tilmelding foregår via hjemmesiden her, det er vigtigt at kontakte bestyrelsen på mail bestyrelsen@s-k-o.dk inden tilmelding for at sikre der er undervisningsplads.

Udover dette tilbydes der også juniorundervisning. Juniorundervisningen varetages af elevskolens undervisere samt nogle af vores dygtige opstaldere. Juniorundervisning aftales indbyrdes med underviseren. Oversigt over klubbens juniorundervisere kan findes her.

Du kan se mere om priser her.

Der er ikke mulighed for at medbringe egen underviser.