OM KLUBBEN

Sportsrideklubben for Klarup og Omegn (SKO) er en rideklub med ca. 250 medlemmer i kraftig vækst.
Klubben er beliggende på en bakketop udenfor Klarup, ca. 5 km. syd for Aalborg, med udsigt til byen.
Ridecenteret hvor klubben har til huse er løbende blevet udvidet, så det i dag fremstår som et moderne ridecenter med alle de faciliteter man kan ønske sig.

Klubbens folde er beliggende lige op til bygningerne, så det er let at få hestene til og fra foldene. Vi har 26 folde (de fleste med vandkop), hvor hestene kan gå alene eller sammen med en anden. Der er ingen tidsbegrænsning på hvor længe din hest må være ude. Så i Klarup kan en hest få lov til at gå ude hele dagen, hvis det er det som man ønsker. Vi har også store fælles folde hvor der går 3-6 heste sammen. Disse folde er inddelt i hoppe og vallak fold.

Hvis du ønsker at din hest skal gå på sommergræs så kan det også lade sig gøre. Juli måned har staldpersonalet ferie, hvorfor klubbens opstaldere selv laver ordning omkring fodring og ud/indlukning.


Store folde med mulighed for små folde med fantastisk udsigt over Aalborg


Store folde til valakker og hopper


Luftefold


Gårdens folde


Her græsser de heste som står på gården

Det sociale liv er en meget vigtig del af klubben. Vi tilstræber at det skal være et rart sted at være for alle vores brugere. Om det er medlemmer med egen hest eller elever i elevskolen og deres forældre skal alle have en god oplevelse og en følelse af at være velkommen.

Christian Petersen  kommer hver uge som springunderviser.
Dette har gjort at vi i dag kan leve op til vores vision og at være et sted hvor både hest og rytter, uanset alder og ride niveau, har mulighed for at konstant udvikle sig.

Klubbens vedtægter