Ind- og udmeldelse, betaling og priser

Indmeldelse og betaling af undervisning sker via Zakobo, som er klubbens betalingssystem. Der skal oprettes en profil i systemet, som kan gøres på vores hjemmeside (”Opret profil” øverst i højre hjørne). Dersom der er dit barn der går til ridning, er det dette navn som profil skal oprettes i. Der er eventuelt mulighed for at danne en profil eget navn og oprette børnene som familiemedlemmer. Dette kan du læse mere om i guiden (https://zakobo.dk/guide/zakobo_user_guide.pdf).

Efter oprettelse af profil på Zakobo, skal eleven tilmeldes medlemskontingent der opkræves halvårlig, samt betaling for holdridning som opkræves månedlig. Der opkræves ikke for juli måned, da der ingen ridning er. Efter tilmelding af medlemskontingent og holdridning vil betalingen automatisk trækkes den 1. i hver måned.

Der er vigtigt at informationen på profilen er opdateret, både kortinformation og kontaktoplysninger (tlf og mail) så i modtager beskeder fra elevskolen.

Prisliste pr. 1/7-2019

Medlemskontingent per halvår. Opkræves 1. februar og 1. august.
Junior (under 18 år): 265,-
Senior (over 18 år): 335,-

Holdridning
På elevhest:
30 min: 265,-/mnd.
50 min: 405,-/mnd.

Med egen hest:
30 min: 210,-/mnd.
50 min: 310,-/mnd.

Passer på elevhest:
Passer på elevhest: 400,-/mnd.

Ferie og helligdage

Elevskolen følger skolens feriekalender. Der er ingen undervisning på helligdage samt i sommer-, efterår-, jule-, vinter- og påskeferien. Der refunderes ingen timer pga. ferie eller helligdage. Juli måned er betalingsfri, da der ingen undervisning er.

Udmeldelse

Hvis du ønsker at stoppe som elev i elevskolen, skal udmeldelse ske skriftlig pr. mail til elevskolen@s-k-o.dk. Der er opsigelsesvarsel på måneden ud + 30 dage. Dette gælder både undervisning og medlemskontingent.

Medlemskontingent refunderes ikke ved udmeldelse.