Passere på elevheste

Når man er passer indebærer dette, at man har den nødvendige erfaring og forældreopbakning til at omgås heste. Man har ansvaret for sin egen elevhest hver weekend og har passervagt ca. en gang om måneden, hvor man skal stå for at lukke alle elevheste ud og ind, ordne deres bokse
og se om de har det godt. De andre dage i weekenderne skal man bare ride sin egen passerhest.

Hvis man ønsker at passe en hest, men er under 12 år, skal man have en person over 18 år med når der rides. Man kan også være med til at ridestævner i klubben som eks. klubstævner og klubmesterskaber, og man har fortrinsret til sin egen elevhest i undervisningen. Vi ser det at være passer på en elevhest, som muligheden for at prøve, hvordan det er at have sin egen hest – selvfølgelig ikke helt i samme omfang.

Sikkerhedsregler:

Prisen for at være passer er 400 kr./md

Reglement for passere - Alle passere er forpligtigt til at have kendskab til reglementet. Både staldreglement og hal- og bane reglementer skal fortsat overholdes!

Framelding af passerordningen

Hvis du vil holde helt op med at være passer skal det ske skriftligt til  elevskolen@sko.zakobo.dk . Der er opsigelsesvarsel på måneden ud + 30 dage. 

Passervagt - er i passergruppen på FB

Skulle det opstå problemer eller om det er nogle spørgsmål, kontakt koordinator Maiken Smolt.